16 Mar 2008

Basroldekiler

Bu blog; hayallerindeki renkli tasarımları gerçeğe dönüştürmekten keyif alan ve hayatı 80'lerin synthesizer yüklü şarkılarıyla yaşamayı seven iki kız kardeşe aittir. Aslında biz ikiz kız kardeşleriz. ETF çok sevdiğimiz ve kalbimize oh-la-la dedirten her şeyi paylaştığımız blogumuz. Merak edenler için bir açıklama; blogumuzun adı, doğum günümüz olan 25 Ağustos'tan geliyor.

Kısaca kendimizi anlatacak olursak:

Sezen: Puantiyeli kumaşlara bayılır, cupcake ve pancake yapmayı sever, fotoğraf makinesiyle keşfe çıkar, teknolojik aletlerimizle ilgili problemlerimizi çözme yeteneğiyle aynı zamanda kurtarıcımızdır, bir de çikolata aşkını da unutmamak gerek!

Nihan: Etrafta kimse yokken komik danslar yapar, şekerli yiyeceklerin üzerine kahve serper... Kahveyi o kadar çok sever ki sadece içmekle kalmaz aynı zamanda yer... Evet... Canı isteyince yemek yapmayı da sever ve tabi ki çikolatayı çok sever! Kendine özgü tuhaf tanımlamaları vardır ama bu konuyu daha fazla açıklayıp kendini gülünç duruma düşürmek gibi bir planı yoktur.

Blogun tasarımı, içinde yer alan fotoğraf, çizim ve yazıların tamamı aksi belirtilmedikçe bize aittir. Umarız blogumuzdan ve renkli tasarımlarımızdan keyif alır, bizi sık sık ziyaret edersiniz.

Sevgiler,
Sezen & Nihan
Related Posts with Thumbnails