19 Mar 2010

Tatlı Sürprizler


Geçtiğimiz hafta en sevdiğimiz arkadaşlarımızdan Fatoş Pittsburgh'dan geldi. En son görüşmemizin üzerinden yüzyıllar geçtiği için ne kadar sevindiğimizi anlatamam, onu çok özlemişiz! Birlikte geçireceğimiz kısıtlı ve her saniyesi değerli vakti boşa harcamamak için birbirimizin yanından bir saniye bile ayrılmamacasına konuştuk, konuştuk ve konuştuk.


Bizi tatlı sürprizlerle şaşırtmayı sevdiğinden gelmeden önceki programı ne kadar yoğun olsa da ne yapıp etmiş yine şeker gibi hediyeler getirmiş. Hediyelerimizi seçerken gösterdiği incelik de dikkatimizden kaçmadı. Benim kelebek merakım gibi her birimize özgü detayları unutmayıp ona göre seçmiş bir de sürprizlerini sevgili Monchichi.


Kardeşimle birlikte güzellik ürünlerine bayılıyoruz, özellikle de böyle harika kokan ürünlere karşı koyamıyoruz. Bu sabunun kutusu o kadar güzel tasarlanmış ki neredeyse yiyecektim :)


Ve bu makyaj yaparken kolaylık sağlayan saç bantları da ne zamandır ihtiyacım olup, gidip de özel olarak almak aklıma gelmeyen bir üründü. Bakım yapacağım zaman saçımı elime ne geçerse onunla topladığımdan haliyle bunlar gibi şık ve güzel görünmüyorlardı. Şimdi bu küçük problem de hallolduğuna göre bir sorun kalmadı diyebiliriz.

Fatoş her zaman olduğu gibi yine çok özleneceksin, ne olur yine gel, gelecek hafta gibi mesela :)

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails